Entorn

Entorn

Esports d’Aventura

Fotografia parapentLa Vall d’Àger és terra d’esports d’aventura. Escalada, BTT i rutes en kayak pels embassaments són algunes de les opcions per gaudir en un entorn natural.

Els més aventurers sempre poden atrevir-se a practicar parapent o ala delta. Vine amb energies i descarrega tota la teva adrenalina!

Rutes

Fotografia BTTT’agrada passejar, sentir la natura i estar al bell mig dels boscos de la Noguera? Àger és el teu destí per fer possibles totes aquestes sensacions. Pots visitar qualsevol indret de la Serra del Montsec, com per exemple el Congost de Mont-rebei.

Hi ha infinitat de rutes a peu i en bicicleta per descobrir paratges que et deixaran bocabadat.

Llocs d’Interès

Fotografia La PertusaEncara que estem parlant d’un poble de tant sols uns 400 habitants, el patrimoni cultural és nombrós i de gran qualitat. Llocs interesants són la Col·legiata de Sant Pere (popularment coneguda com el Castell), l’Església de Sant Vicenç, l’Ermita de la Mare de Déu de Pedra, l’Ermita de la Mare de Déu de la Pertusa, entre molts d’altres.

A més,  el Montsec està considerat Reserva Starlight, la qual corrobora la gran qualitat del cel nocturn. Això fa que visitar el Centre d’Observació de l’Univers (COU) sigui tot un privilegi.

Vine i no et quedis sense visitar tots els nostres monuments.

Enllaços

Si et ve de gustar visitar-nos, a continuació tens diverses opcions d’empreses d’esports d’aventura així com de possibles allotjaments: